VİP KIZILAY DERSHANESİ NASIL?

VİP KIZILAY DERSHANESİ NASIL?

VİP Kızılay Dershanesi Nasıl? Eğitim Şekli:

Eğitim tarzında VİP Kızılay Dershanesi Nasıl? Sorusuna karşılık olarak kurumumuz yeni nesil eğitim tarzına uygun bir dershanedir. Yaptığımız yeniliklerle öğrencileri hedeflerinde daha başarılı ve sağlam bir şekilde ulaştırdığımız bu kurumda verdiğimiz eğitim son derece disiplinli, güvenli ve sosyal yönden eğitim vermektedir. Kurumumuz dönem içerisinde yaptığı çeşitli aktivitelerle öğrenciye eğitim konusunda moral motivasyon sağlamaktadır. Derslerde sevgili öğrencilerimize not tutturarak anlatılan derslerin o tutulan notların tekrarlanması sayesinde dersler akıllarda daha kalıcı hale gelmektedir.

VİP Kızılay Dershanesi Nasıl? Kullandığımız Yayın Evleri:

Kullanılan yayın evleri konusunda VİP Kızılay Dershanesi Nasıl? Sorusuna yönelik Türkiye’nin en iyi çeşitli yayın evlerini kullanmaktayız. Bu yayıncılıkların içerisinde çeşitlilik yönünden eğitim verdiğimiz  kitaplarımız arasında soru bankası, konu anlatımlı kitaplar, denemeler, yaprak testler vb. bulunmaktadır. Bu sizlere verdiğimiz kitaplar eşliğinde derslerimiz işlenmektedir.

VİP Kızılay Dershanesi Nasıl? Etüt:

Etüt dersler konusunda VİP Kızılay Dershanesi Nasıl? Sorusuna karşılık olarak kurumumuz verdiği etüt sayesinde öğrencinin ders konularını akıllarda daha kalıcı hale getirmektedir. Rehber öğretmen eşliğinde öğrencilerimiz istediği branştan etüt alabilmektedir. Bu etütlerin içerisinde öğrencinin anlamadığı ders konuları ve yanlış çözdüğü soruları öğretmenler aracılığıyla bu sorunları ortadan kaldırabilmektedir. Etütlerimiz sınıfça ya da öğrencinin isteğine yönelik bireysel olabilmektedir.

VİP Kızılay Dershanesi Nasıl? Rehber Öğretmen Koçluğu:

Rehber öğretmen koçluğunda VİP Kızılay Dershanesi Nasıl? Sorusuna değindiğimiz zaman rehber öğretmenlerimiz öğrencilerimizle teker teker ilgilenmektedir. Rehber öğretmenlerimiz öğrencinin ödev, ders, sınav sonucu, etüt yardımı, beli görüşmeleri ve devamsızlık konularında onları takip etmektedir. Verilen ödevler rehber öğretmen eşliğinde kontrol edildikten sonra uygulamamıza sonuçlar işletmektedir. Öğrencilerimizin girdiği deneme sınavları sonrasında öğrenciye sınav sonuçları kâğıt üzerinden verildikten sonra sisteme girilerek velilerin de haberdar olmasını sağlar. Deneme sınavları sonrasında öğrencilere eksik olduğu ve yanlış yaptığı soruların takibi yapılarak o konulardan öğrenciye ödevlendirme yapılmaktadır.


İçerik anahtar kelimeler: