ANKARA KIZILAY YKS HAZIRLIK KURSU

ANKARA KIZILAY YKS HAZIRLIK KURSU

ANKARA KIZILAY YKS HAZIRLIK KURSU: ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIKTA EN BAŞARILI KURUM

Günümüzde üniversiteye geçmek isteyenlerin baş belası yükseköğretim kurumları sınavı yani bir diğer adıyla YKS Öğrencilerin geleceğini belirleyen bu sınava hazırlık çok önem arz etmektedir. Ankara Kızılay YKS Hazırlık Kursu bu bilinçle kendini donatarak öğrencilere en kaliteli eğitimi vermektedir. Alanında uzman öğretim kadrosuyla öğrenciler en iyi eğitimi vermektedir.

ANKARA KIZILAY YKS HAZIRLIK KURSU: DENEME SINAVLARI

Başarıya giden bu yol, düzenli deneme sınavlarından geçer. Ankara Kızılay YKS Hazırlık Kursu, sınav atmosferini yaşatmak amacıyla deneme sınavları düzenler ve bu sınavların sonuçlarına göre öğrencileri eksik oldukları konular hakkında bilgilendirip bu eksikliklerin giderilmesi konusunda çalışmalar yapılır ve bu, öğrencilerin hangi alanlarda daha fazla çaba harcamaları gerektiğini belirlemelerine yardımcı olur.

ANKARA KIZILAY YKS HAZIRLIK KURSU: MOTİVASYON VE SINAV STRESİ YÖNETİMİ

Ankara Kızılay YKS Hazırlık Kursu’nda uzman rehberlik öğretmenleri sayesinde sınava girecek öğrencilerin sınav stresi, sınav kaygısının giderilmesi konusunda görüşmeler gerçekleştirilir. Öğrenciye özgü birebir takip sistemi ile öğrencilerin nerelerde hata yaptığı, konulara nasıl çalışması gerektiği hakkında bilgiler veriliyor. Ankara Kızılay YKS Hazırlık Kursu’nda öğrencilerin moral ve motivasyonlarının eksildiği zaman rehberlik hocaları tarafından konuşmalar yapılarak eksikliğin giderilmesi konusunda çalışmalar yapılmaktadır.

ANKARA KIZILAY YKS HAZIRLIK KURSU: DERS DIŞI ETKİNLİKLER

Üniversite sınavına hazırlık süreci sadece ders çalışmaktan ibaret olmamalıdır. Üniversite sınavına hazırlık süreci uzun bir dönemi kapsadığı için sadece ders çalışarak başarılı olunamamaktadır. Ankara Kızılay YKS Hazırlık Kursu’nda ders dışında çeşitli etkinlikler, aktiviteler düzenlenerek öğrencilerin kafalarının dağıtılması amaçlanıyor. Ankara Kızılay YKS Hazırlık Kursu’nda Çeşitli deneyler yapılarak öğrencilerin bilgilerinin pekiştirilmesi hedeflenmektedir. Dönem içerisinde çeşitli geziler, ziyaretler düzenleniyor. Ankara Kızılay YKS Hazırlık Kursu’nda öğrencilerle çeşitli yöntemle aktif iletişimde bulunarak bu süreci en faydalı, en verimli bir şekilde ve en önemlisi sıkılmadan keyif alarak alması amaçlanıyor.


İçerik anahtar kelimeler: